TEXT

25 december 2013

Op eerste kerstdag hebben wij met onze gasten genoten van een 5 gangen diner met Marianne als kok van Non Solo Pizza in onze keuken!
Wij zijn verrast door de mooie gerechten van biologische producten en bijzondere smaken. Ook het wijnarrangement viel goed in de smaak.
Zeker voor herhaling vatbaar, dank je wel!!
Hans en Yvonne Diederik


1 december 2013


Non Solo Pizza is van alle markten thuis. Dat Marianne de smakelijkste hapjes en gerechten maakt was mij bekend, maar onlangs heb ik haar ook meegemaakt als workshop-docente. De voorbereiding tot in de puntjes geregeld, sympathieke gastvrouw en door haar goede aanwijzingen hebben wij uiteenlopende (goed gelukte!) hartige en zoete gerechten met pompoen leren maken. Na afloop de recepten en tips in een mooi mapje meegekregen. Aanrader voor een gezellige vrienden-activiteit.
Louise

22 en 25 september 2013


Zondag 22 september ben ik 65 geworden. Non Solo Pizza heeft die dag een diner verzorgd voor 8 volwassenen en 2 kinderen, en op woensdag 25 september een lunch voor 10 dames.
Beide dagen was het eten heerlijk. Alles was tot in de puntjes verzorgd: overal wordt aan gedacht tot zelfs aan menukaarten. Je proeft de passie voor Italiaans eten. Non Solo Pizza bereidt alles met verse producten, en zelfs de chocolade bij de koffie/thee is zelf gemaakt. Ik zeg dus: „DOEN”.
Marie-José

27 juli 2013


Eetclubavond verzorgd door Non Solo Pizza. Wat was het een gezellig avond met heerlijke hapjes en verrukkelijk eten!
Samenvattend: Goede wijn behoeft geen krans.
Janny

13 januari 2013


Non Solo Pizza heeft voor mijn verjaardagsborrel verschillende warme en koude hapjes verzorgd. Ook klassiekers daartussen, zoals de insalata caprese, maar dan met een eigen, creatieve twist. Alle hapjes waren heerlijk en vers, en leuk gepresenteerd. Mijn gasten en ik waren zeer enthousiast. Non Solo Pizza is een aanrader!
Louise

April 2012


Mijn vrouw Ineke heeft net haar 60e verjaardag gevierd. We hadden voor het eind van de zondagmiddag een dertigtal familieleden en vrienden uitgenodigd voor een door Non Solo Pizza aangeklede borrel. Zij hadden vijf heerlijke koude en warme hapjes klaargemaakt met een grote variëteit van verrukkelijke Italiaanse ingrediënten. Het fingerfood met een servetje werd op een heel prettige manier rondgebracht. Vóór het afscheid konden onze gasten nog kiezen uit een rijk samengestelde champignonsoep of een courgette-/zalmsoep. Ook deze waren erg lekker.
De betrokkenheid van Non Solo Pizza heeft ons feest verrijkt. Niet alleen door het eten, maar ook door de perfecte organisatie van het geheel.
Henk

Augustus 2011


Heerlijke hapjes en zeer smaakvolle verrassingen. Zo echt in eigen keuken gemaakt. Ook het plannen van de borrel verliep gesmeerd, er was zelfs rekening gehouden met de opbouw van de hapjes. Alles mooi gepresenteerd. Mijn feestje werd een geslaagde (en voor mij zorgeloze) borrel. Een echte aanrader!
Carry